Thursday, June 30, 2011

Kadang2 Aku........

keje kat cbc ni..kdg2 best..kdg2 boring..kdg2 otak beku..kdg2 otak cair..kdg2 senang lenang..kdg2 huruhara..tp most of the time mmg hadap lappy smpai vetebrata aku da membengkok..kdg2 medula oblongata terganggu..kdg2 organ deria bau aku tercemar...dan paling aku paling2 x boleh blah adalah pencemaran musibatss ni sume....kang kejakk2 aku dgr la suare2 puaka spt:
**musibat jantans**
siallllllll laaa....
babi betulllll....
baaaapaakkkkk diaaa (ni ada style diorg ckp..mmg ada 1 nada yg standard utk guna pktaan ni)
lahanattt....
celaka la kauuuu.....
 ---tu cara2 depa men poker je padahalll...pastu nk wat resume x geti...-- 
 
**musibat betinas**
sial la weh...
bapakkkk dia, letak gmbor gf dia
eee..hensem gak budak ni 
wei..wei..ko letak la kat status
hik hik hik...wei dia reply komen aku hik3...
-- tu cara2 depa buka pesbuk bf2 kat skolah kehape, suh masuk ptandingan/kelas xnak...--
 
tu belom ada yg buka lagu yg thp dewa punye jiwang kapaks aku pon x penah dengau...aku pon ade gak psg2 lagu jiwang, tp xdelah sekarat itu. ni thp merayu2..cam lgu2 dlm penjara dulu tu sapetah nyanyi..menanah hokey telinga aku. nak sound kang pjk org kannn..lg pon depa besor2 godang..kang dia cabut tyr keta aku kang....xmemasal aku n cikjah blik nek bas salira (sumpah bas ni thp keji zmn jepun dulu punye bas, jenih tgkap kena tarik ats bawah...). tapi kdg2 aku nak jugak ckp :

" FAK...FAK...FAK....SIALPALIS ARR KORANGGGG SUMER!!!! "

lepas ckp gitu..selamba jek aku ttp ums...kan bagusss......sekian.
p/s : luahan hati di ari khamis...hik3...

1 comment:

ezanoor said...

fuh marah mak... sabo2.. kita bako je... sama2 la kita takde cbc... kahkahkah