Friday, July 8, 2011

Entri Mari Membuang Masa

Kann..tajuk da tau dah..mmg dah xde mende nak buat, maka marilah membunuh masa (kill time) dgn menghapdet belog kann..cerita lama tidak mengapa, janji ada gambar wajibtayang..ni alkisah sessi terapi di hari isnin. cite bulan lepas punye la kekdahnyer...menterapi jiwa mestilah kena makan sedakkkk...perkara wajib kena la sumbangkan suara jugekk..dan diakhiri dgn berwindowshopping..duit xde xpe, janji cuci mata giteww..dah kata nama pompuan kan...suke lettew mende2 gitewww (puiiii)... sessi terapi dimulakan dgn menternak lemak di keni rojes dulu...
dah ini belog haku, maka wajib la tyg muka sdiri dulu
lps tu kwn seterapian menunjukkan peace yakni aman
muka sdiri lgi
another kwn seterapian sudah tersenyum mknan da smpai...
ini aku yg punya as usuallll
ini cikfari punya
ini cikjah punya
ok..buat muka gumbira skrg!!!
ini muffin kalau xtau, benti la jd org..jd je mentibang ke..kapal angkasa ke kan..
sembunyi di sebalik mknan
kunyah penuh emosi
bila perut kenyang, baru sukahati...dah solat (see??seimbang kann??ekeke) dan lemak da bersebati dgn moleknyer..maka kt terapi tekak pula..sumbangkan beberapa lagu utk feeling2 artis syok sdiri...mari lah kt ke my box pula..kalau duit lebey sikit, mmg harus kami tala hi-tea kat SR dpn tmpt karoke ni jek..baru feeling2 byk duit..pastu up status kat FB ke kan...puhhhhhh(tersembur air..ni sape tgk vlog matlufi jek tau)
dan ini pose utk lagu ape??dangdut amelina ada khrill (sinar fm) jd model dia..apetah tajuk lagu tu...
lg wajib beliau di atas adalah when u r gone..avril lavigne dgr, trus terharu n benti jd penyanyi..hik3..
budak ni tgh sronok nyanyi lagu apetah....dia belasah jek sume..lgu p.ramlee n saloma  ritu tajuk dia hape ekkk???
Lps penat sumbangkan suara, proses sterusnya adalah window shopping...as haku said..duit xde..xpe..janji cuci mata..abes di JJ..trus ke nagoya dgn hrpn adalah cotton polka dot comey2 utk dibuat baju raya ke-3 kelak..xde yg mendesak jiwa..maka pulang ke jalan yg benar sahajalah....dan being of me, as a mithali punye isteri(puii....), tlh gelupur beli bhn mahu msk utk si demok balik kelak..maklumla father's day kan..buat la mkn2 sedap tekak sdiri..kek seketui..kad sekeping...cukup la..nak mkn kat otel segala xmampu la pulak kan...keh3....
cpt dimasak, sedap(tekak aku la) dimakan..spaghetti la jwpnnya..abes, xkan kau nak bg laki kau mkn megi plak kann...agak2 la ye dakk...
kalau dasar tekak melayu, kampung plak lagi..spagetti kena ada cili ptong..
xdo cili velagak tekak omputih ni...aku punye la..
mahkluk diatas mmg teruja nmpak mknan..alolo..mikhail..gase nak picit2 je kau...gerammm..
slmt hri bapa kpd si demok diatas..mekasih jd suami dan abah yg baik kpd kami...walau awk demok,  dagu awak da mcm kek lapis srwak, awk selalu o/stesen...kami ttp syg awk. awk syg kami x???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni zmn xberapa nak berlemak sgt..pkai baju tanduk setan apekah??ni pon  dlm karaoke room ngan my bff yg len..ni kat ampang kkot dulu...motip letak pic ni???xde motip ape2 melainkan sengaja tyg semata2..suke ati aku la, blog aku kan...keh3...
p/s : Happy Belated Father's Day to all great dad out there..eventhough i dont hv my dad anymore..he will always be with me...and my love n pray goes to him...alfatihah for my late father..semoga Allah tempatkan abah disisi org2 yg beriman...amin..

2 comments:

MamaLeeya said...

miahahahaha....si demok pakai baju gambo tanduk setan...hahahha....

lawak le ko zue....kek lapis sarawak tu..ko urut la ari2...bagi dia jadi lempeng pisang ...hahahah

ummimikadania said...

kak lia : urut???cam nguli fondant kah??dia mmg suke mnternak lemak..kui3..