Monday, April 11, 2011

Shortbreak To JB

ini kesah bln 3...oleh sbb asben kna keje kat jb lebey kurg 1mggu..maka diri ini yg amat emo..telah dihangkut bersama. bkn emo ape..sbb da plan time aku cuti pnjg nak blik kg..kebetulan ade sedara dia kawen jugak kat rompin..tp, tetiba ade kes la plak kena setel..mencik tau...da 4 ari gitu dia dok sana, pastu dia hajak la kami ank beranak dok melepak kat otel..siang dia keje..so, ptg or mlm tu leh la jenjalan..aku pon..ikut je la...pgi subuh sbtu dr melaka...pastu blik semula ari senin..memula mcm xnak g, ye la..jb ade ape kan..kalau ajak trus ke sgpore oke gak..(haktuih...mcm kan kau mampu sgt, ptptn pon mls bayau..tah2 nama da b/list..ekeke)...spjg dok melepak sana..smpt la jenjalan kat BIG BUNDLE (lawo hoke kedai bundle nie, tp baju laki byk laaa...), DANGA BAY (bwk diorg men2 kat situ, mmg la rmai manusia weh..kebetulan time tu ada geng2 moto besau pastu ada function radio ERA ke apetah)...pastu mane lg aku g ek..oo...g PASAR KARAT...mcm uptown je la alkisahnyer..xdan nak smbr pape sbb...biasala..anak teruna bujang tecikk tu meragam...dia kan anti-sosial...sabau je la haku..sudahnya, marilah bgambau shj anakanda2 sekelian..
ni la kedai big bundle tu (sumber dr en gugel)
@wf hotel
@danga bay
ini pon same
susah nau nk tgkap gambor budak kecik ni
ok mari mulakan sessi membuang masa dgn memaksa anak bergmbau
ok..teruskan
hoh...adik ko time membuta ni je la leh tgkp gmbor
haish..anok sape la nihhh
senyum, jgn tunjuk gg!!
motip nk bgambau dgn hanger???
alolo adik mikha...
posing
mak ko plak
terer x dnia amek pics nie...mikha as usual..pelik manjang..
da abes..mari peace yaww
p/s : tu je la nak cerita mengobat ati yg gundah gulana. tata.

1 comment:

LeeN said...

sorang pakai belang2. sorang pakai polka dot. kena dah tu! hihihi.. comel la korang.