Wednesday, June 23, 2010

Aboooka???

oke. nak cite pasal si busuk masam sy ini lagi. Aritu blik kg, adik sy tunjuk muka2 katun. Lpas tu dia tunjuk 1-1 dgn name yg dia reka sndiri. Kelmarin sy tanye sape nama kwn nia?dia ckp (smbil mmbilang jarinya dan nama rekaannya) :
obbi
obbu

addi

abooka
abbbedi

abbbboooooo(agak lama harakatnya)

abbbboooddooo.....(apekah bodo yg kuar ag????)


Nia mmg suke tul sebut bodo..bodo...pastu sy mmg akan mrh bile dia ckp camtu.
Ummi : Nia, x bek ckp bodo-bodo....kalau ckp ag..ummi cobit mulut tu...
Nia : Oke...showiii (sorry)
Oke la...pastu dia g men2...
Nia : Ummi...nia ckp bodo....marah nia ni ummi....
Saya???Sabar dan redha.....

si masam sy dimaksudkan.

oh..tu ..tu napak x wall deco tu???beliau da mula pasan(padahal da lame mendalah tu kat situ)...dan pernah berkata2 :
Nia : erm...cantek ummi uwat...
Ummi : erm...jgn kobek2 eh...nati ummi marah...
dia gesel2 bdn kat dinding tu....smbil tgn kecik dia usap2 mendalah itu...kalau dia korek2 siat...mmg nak kena!!!!KENA!!!!

5 comments:

illa said...

serius umah ko mcm kt jepon..

ezanoor said...

hehehe... habis la nia... mane n3 utk budak masam lg sorg??? teringin nak nengok pic2 mungil nye yg terbaru... heheh

mamarempit said...

hehehe...budak masyam ye....

kobek je nia...ummi tk marah ponggg

mrsaya said...

ibu rindu kat nia !!!!!!

dAdA said...

hehe nia blaja pade sape weh..ntah2 pade ummi die hehehe.. aku pun now kene kaber2 line ckp dpn dalila..cpt sgt die tangkap word2 yg tak sepatutnye hehehe