Thursday, January 14, 2010

Its a boy


Lama x hapdet. Just wanna share that im going to have a bby boy...insyaAllah...hope my bby sihat, selamat, sempurna, comel, putih, beriman, and segala yg terbaik la untuk dia. Even this pregnancy sgt mencabar..dgn kena masuk ward due to threaten miscarriage la..bleeding la..selalu emo..semput napas..almaklum la..dolu xde dania ag...skrg ada dania yg asik nak bermanja n berdukung n wat perangai..org ckp, camtu la budak if nak ada adik...sian dania...ni pulak kena dok "menjanda" sebulan...asben de operasi sebulan kat kelang, dania kena la tinggalkan kat phg...pasal sy kan keje sabtu ahad...abes, nursery dia x bukak lak...pastu sape nak jaga dia kan?nak bwk dia g opis, mmpos melalak kebuhsanan lak..dolu bwk separuh ari je da ngamuk segala..seb abah dia ada...pastu trus bwk balik...gitu la ble keje x same coti ngan manusia yg len...owh, ade plak lg 1 mslh, dah serata alam sy carik mane remote astro...mmg x jumpe...mmg xde keje org len..wasenyer sesahih dania yg men...mane tah dia sorok..dah give up carik..redha je skrg nie, asal nk alih channel..bangunla dgn susah payah wat secara manual kat decoder tu....haishh...sabau je la...kot2 abah dia blik ujung mgu ni kejap, ajak g bli remote...pastu ari2 mmg air mata wase nak menitis jek...tah pape...tgk je la aksi dania lam digicam..uwaaaaaa...lmbt lagik nak jumpe....meroyan la camni....kalau korg nmpak de berita "Seorang perempuan mengandung meroyan di jalanan mencari anak dan suami...."....saya lah tu...isk..isk...ni tulis pon air mata dok bergenang...watdehel!!

8 comments:

Maia said...

wah..bb boy..bestnyer..dah ada sepasang..

sabau jelah pn zue..jgnla meroyan-royan..sian baby kt dlm peyut tu pun kang meroyan sama..sungguhbyk dugaanmu..sabar ye bebeh!!!!

nurul baharuddin said...

huhu..tahniah...adam dh ada geng..nnati bole jadi warga PJK huhu

dAda said...

zueeee..bestnye baby boy huhuhuu jeles i isk isk isk... isk congrats babe..uiks apoka meroyan hehe cuti jek la sebulan tanpe gaji hehe pi balik dok ngan dania..ko dah bape bulan weh???

mrsaya said...

hehheheh....umie nye asik ingakan anak tp anak tah hengat ke x kan kzue kan?.....hehehheheh....xpe2, rmai yg duk jg nia..dun worry about nia...sedari kecik nia dh pndai bedikari..

Ain said...

Waahh..baby boy ek..cukup sepasang ..congrate ye..

mamarempit said...

ayooo..alahai...siannya....jgn meghoyan,

sabauuu....kuatkan iman....

Amir...balik le deghahhh....heee

Papa @ Mama Zara Sofea said...

sepasang la lepas ni ek..

ezanoor said...

sedey wooo bace lonely without them... xpe2.. x lama jek lg diorg balik la... huhuh... yeh.. adam dh dpt geng... pasni tggu linda plak bg geng kat nia... huhuhu