Thursday, April 23, 2009

Pantai Berbisik

Di suatu sabtu yang sepoi2 bahasa (date seperti biase x hengat)...kami bertiga bercanda di tepian pantai....Pantai Puteri, Melaka. X plan pun nak g...saje jenjalan..nmpk pntai, benti kejap lgpun nk lunch waktu tuh...mls cite byk, layan je la pics kat bawah nie...xmo layan..sudah.."Ada Aku Kesah?? Cak...cak..cak...wakaka.....


1st step

2nd step

wahaha-->dania gelak (mmg ganas bunyinyer)



luvly family

dania suke wat muncung

kenape letak muke yg annoying nie??

peluk nia kuat2

muka abah sungguh debab

aksi mengantuk (padahal mata msuk pasir)


kai spek mate kat abah


nes o es + kopi o es


nasi campur (msk lemak ikan tenggiri/kangkung goreng) + mee kari

Moral of the story : Zoom Malaysia, banyak untuk dilawati...banyak untuk diterokai. Sila luangkan waktu anda yang sibuk itu bersama keluarga tercinta demi memupukkan kasih sayang yg berpanjangan serta sebagai memori di dalam kepala otak masing2. Sambil2 tu, adalah 1 bonus untuk para isteri tidak memasak tengahari kerana kebuntuan idea untuk memasak ape pada hari tersebut. Sekian, terima kasih.

3 comments:

maya said...

wah.. semakin membesar cik dania irdina nih.. bila nak tumbuh rambut banyak2 nih.. p tanya ummi.. hehe

ummidania said...

harap maklum cik maya...rambut dia masih tidak mengikut tumbesaran beliau wakaka

Anonymous said...

besh nye g jenjalan & bercanda kat tepi pantai...srunuk nyer.....the happy family dania irdina....rayyan mom's