Wednesday, March 17, 2010

Semalam

Ye..smlm sy coti. Bile coti, dok hadap tv pastu mmg akan tgk Rachel Ray Show tu la. Smlm punye episod de cite pasal Salma Hayek n her pampers charity ke hape. Tp yg teruja adalah nak cite pasal single dad ni yg bernama Matt. Dia bwk bby yg sgt la comel. Wife dia meninggal few hours lepas give birth to Madeline (anak dia). Diorg ni high-school sweet couple la..dah 8 thn together, kawen..pregnant. Wife dia kena ceaser. Pas da sedar tu...oke je lagik. Nak bwk g jumpe anak dia, tetiba wife dia pengsan..pastu rmai la doc nurse segala...yg dia da cuak ble nurse menangis bitau dia yg wife dia da meninggal sbb ade drh beku ke hape tah kat kaki ke ape. X sempat wife dia tgk anak dia. So, dia yg tetiba dpt anak n kematian isteri tu cam xde kekuatan nak teruskan hidup. Dia ber blogging la..so, dr situ la dia dpt mcm2 nasihat n kekuatan utk teruskan idup n besarkan anak dia tanpa isteri terchenta. Sy mcm sedey je ms dia ceritakan saat2 tu di selang ngan pics wife n anak dia. Skrg anak dia da besau skit..and dia de tubuhkan foundation after his wife name utk bantu single dad mcm dia. So, dia hrp dgn blog dia ni, anak dia akan kenal mak dia n cerita mcm mana dia mmbesarkan Madeline ni bile da besau nati. So, sy harap belog ini pon akan menjadi diari sy utk dania baca kelak. Mane la tau sy "pergi" dahulu kan...

Moral of the story : Berblogging tidak salah andai niat kt adalah baik. Tetiba cam skema pehal nih???Saiko...hahaha....

2 comments:

ezanoor said...

sist, jgn la wat n3 meraban2... sedey wooo... wa x suke...

mamarempit said...

zu ni suker meraban cam ni kan.....seram akak tauuuu...hishhh