Saturday, November 21, 2009

Kau mmg silap!!!

Situasi di hiway yer skrg nih. Sila bayangkan anda tgh memandu kat hiway. So, arini cam dah lmbt nk mmpos masuk opis, harusla menipu punch attendance ni kang...pastu tgh dok sedap2 drive ni, ade la plak keta ni bwk cam nak mkn angin tepi pantai stok beromen ke hape kat speed lane. Alahai, cpt la weh...org dah lmbt ni..ko nak selow2 g la dok lane kiri...ini selamba jek... kalau kau rase dgn membawa 100km/j adalah sgt laju bg kau...sehingga kan kau terasa bagus dok di speed lane..kau mmg silap!!kau mmg nk kena sumpah je kan....nak ptg belah kiri kang byk la plak keta di haru sabtu yg bening ni. Pollow jek...tp still tiada hrpn...nak kasik high beam ke xyah ni...kang dia ingt sy nak terberak ke hape nk cpt2 kan...kasik la kot skali...tp still cam buta ke hape...xkan nak hon plak..nampak nau samseng..dahla "P" terpampang ag tuh ada ati nak jd road bully...adoi...erm..geram tul la..so, amik keputusan potong lane kiri je la itu lps dah sure xde keta..kang x pepasal eksiden plak mr desireable oh!chentaku ini..kang kena plak amik air mesjid ag kan...hrpn sy di sini agar pemandu2 di luar sana sila la prihatin. nak slow g lane kiri. nak laju berdesup g speed lane. amaran kpd beliau yg tadi tuh....kau mmg silap kalau kau rase kaulah paling laju membawa kereta tadik...maafkan atas segala carutan yg x kau dengar. Boleh blah!!

Moral of the story : Sila ikuti kelas pemanduan berhemah!!!!

2 comments:

ezanoor said...

mcm ku kenal je ayt2 ini...huhuhu

--<@maya@>-- said...

haha.. wah dah terror bwk keta.. saya pun pakai P jugak.. hehe