Sunday, September 13, 2009

Expected?

Lame tul x apdet belog ni, mls thp polis angkasa gaban. Xde ape nak cite. Mgu dpan dah RAYE weehuuu....balik kg...hati girang...tp, baju raya x beli ag. Dah carik satu melaka x jumpe. Haruslah lepas keje ni g KL...haiceh...ngalahkan artis carik baju raye. Stakat dok kg, sape nak tgk sy yg mmg x berapa gemar g jenjalan raye umah org ni. Tp, x pedulik la....janji dlm gmbr nampak vogue. Berangan. So, ape kaitan ngan tajuk post anda? Ooo....tu la kesahnya. Im expected again. Positive. Harusla mencari nama anak dengan hebat ke hape ni. Rezeki Allah nak bagi kan. Saya terima. Memula cam x pecaya n cam xsedia je lagik, tp ble pk balik...sy bersyukur. Semoga rezeki kami sekeluarga bertambah murah. Erm, apetah lagik nak merapu..oo...sebelum terlupa..nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN kpd sume yg kenal sy n bc belog ni skrg. Ok. Cukupla tu, tetiba sakit gg plak ni...apekah??????????

6 comments:

--<@maya@>-- said...

wahhhhhhhhh..mommy to be again.. takpe zu, dah rezeki kan.. lg pun umur dah makin meningkat..ok lah tue.. tahnihah!!! take care ya...

mrsaya said...

apa??? kan dh kata...sure positif...heheheh....jd kaklong la nia nanti...lg la manja bila nak dpt adik ni..xtau la nti umie n abah kene tahan la nanti...sabar byk2 yer...brape bln dh kzue?? bila nak umumkan goods new ni kat mama sume?xsabar

MamaKaLysha:LoVe DiArY said...

congrats zue! i'm happy for you... minta2 boy la plak ek... kalo bb boy aku dah tau nama dia. hahaha...

Ain said...

Congrates Zue...

anak membawa rezeki..

mamarempit said...

mmm...tahniah....murah rezki zu & amir ...kena panggel kakak la Nia pas ni...

Rizal @ Kak Yus = Papa @ Mama Zara Sofea said...

wah.. dania nk jd akak lah nanti.. zara lmbat lg jd akak - (papa Zara)