Friday, June 12, 2009

Mother's Day @ Cameron Highlands - Part3

Baiklah. Ini adalah entry terakhir untuk tajuk ini. Byk sgt pics..maklum le 1st time pegi...sgt jakun, so snap byk pics. Jadi, amik kputusan load pics n edit/combine je pics bg menjimatkan masa sy. Sila la layan, kalau wase nak termuntah dgn entri ini...sila muntah di tempat yg sepatutnya sperti kocek sahabat anda atau kwsn yg sewaktu dengannya...lalala

suke pics dania yg ini. kenape?suke hati sy la..


tunjuk pe?




nia sgt suke men mende ni ok


tunjuk nak men lagik..

stroberi


bunga ini sgt cantek...

combine je sume pics




ms ni minum teh jasmine ngan apetah name dia..mkn ngan sndwich..harga?boleh thn urm..




Finally, sy dpt bergmabr d tengah2 ladang teh..




uu..terasa spt ingin bekerja sebagai pengutip teh professional adanya..huhu




munge hr ibu saya...



Moral of the story : Hargailah isteri dan ibu anda dengan membawa mereka melancong..bercuti..membeli bunga..atau cukup sekadar mengucapkannya dgn penuh kasih syg. Papepun, terima kasih suami. Di harap beliau akan buat lagi begini di tahun2 akan datang. Luv u so much!! Muah..muah (harap beliau baca belog saya dan teruja dgn ucapan ini dan membuatkan beliau ingin membawa saya bercuti ke destinasi lain pula lalalala)

2 comments:

Ira Maya said...

hahahaha.. ya.. silalah bwk lagi..

kami pun ske bercuti-cutian..bah tea ni best kan.. sejuk banget!

DesTiNaSi CinTa said...

akhirnya dah siap pun edit gamba ye...hehe...next entry lak nak tggu citer...trip to kelantan...i follow(klau dgr radio sinar pagi2 sure dgr kan hehe)