Tuesday, June 16, 2009

3rd Anniversary

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke-3 kepada saya dan suami sy. Semoga ikatan kami berkekalan hingga hujung nyawa tanpa kehadiran memey suhaiza opps...i mean org ke 3 ok. So, time celebrate, dania ada kat kg. So, boleh la g candle lite dinner dan tgk wayang spt zmn kami berchenta2 dolu. Tempat makan?Haruslah The Windmill lagik. Kenape?Sbb asben sy telah tpedaya mmbeli kupon mknan restoren ini dan harus digunakan sehingga bulan 10 ini haha. Kupon ni mmg la bagus pasal dpt diskaun mkn sini. So, mkn je la..sedap jugak. Yang penting dpt mkn dgn aman.

ni la candle nye huaha...

apetah name mknan ni...chicken gordon bleu with ham n pineapple n whatever who cares haha...

posing ala2 manja..tnpa dania sy boleh berposing semolek itu. kalau dia ada, harus la lilin itu tidak menyala lagik atau mungkin beliau ingin mkn lilin itu atau..cukup..sila pk sdiri...

lamb chop pilihan suami

dr pandangan kacamata seekor semut...

hadiah anniversary ( ijau tu sy kasi suami, merah suami kasi saya)

white men msuk from body shop ni mmg best. jd sy belikan utk suami. mulanya sy nak bli ferrari black, tp x sempat nak round pegi carik. ini pon sedap. tp ade kisah sedih nanti. sy akan cerita di akhir entri.

ini suami hadiahkan sy. apedia?nite dress. pic?xperlu.hanya utk tatapan sy dan suami huaha.

kad ucapan (suami tiru ayat saya)

ini kad ucapan dr sy. mls tulis byk. pepaham sdiri la saya sayangkan beliau!!

Cerita sedih : White musk kesukaan sy itu telahpun tamat riwayatnya. Kenapa? Kerana dania telah memecahkannya dgn begitu selamba. Saya yg ketika itu mcm..."OMG...daniaaaaaaaaaaaaaaaaaa"...kelu dan terkesima. Huh. Tidak dpt diselamatkan lagik. Bau itu hanya tinggal kenangan. Dgn tanpa perasaan bersalah, dania hanya menunjukkan perfume yg da pecah. Geram dan ingin menangis rasenyer. Bukan sbb harganya itu, tp sebab baru beberapa hari digunakan, telah pun hncur berderai. So, suami..anda tiada rezeki memiliknya ok.

Moral of the story : Ulangtahun perkahwinan haruslah dirai oleh psangan suami isteri demi menyemarakkan lagi hubungan anda (x tahan ayat cam pengacara nona jek). Kalau omputih dia akan renew dia punye ikrar kan..so, kite cukupla mnghargai antara 1 sama lain. Dan berjanjilah utk setia kepada pasangan anda. Bahagiakan keluarga demi kebahagiaan bersama. Suamiku, selamat ulangtahun and i'll always luv u...

3 comments:

Ain said...

Wah..dh 3 tahun jugak ye ko kawin Congratulation ye..

Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

DesTiNaSi CinTa said...

adeh nak wat cam ner dah anak sdiri yg pecahkn...x pe bli yg lain ler nmpknye...happy annivsry to zue & amir and of course aku ngan ajax skali...hehehe...

--<@maya@>-- said...

kami pun nak masuk 3 tahun bulan 9 nih.. hehe..

OMG.. daniaaaaaaaaaa..

re: tulah pasal..kalu dah ada keta tgl bape keat je lah baki gaji aku.. mbsb tu tpt kami buat loan umah..skang ni dah stat byr.. next year baru buleh masuk..