Saturday, March 28, 2009

Kenangan Lalu Mengusik Jiwa (KLMJ)

koleksi antik zaman mudo2 haha


(Sekadar gambar hiasan - penambah seri blog aku huhu)



Tadi dlm keta pasang mp3..lagu2 cranberries...lgu "ZOMBIE"..teringat zaman den mudo2 dulu hehe..zaman2 jahiliyah (xde ar jahil sgt k)...time kengkawan masih lagik kurus..zaman memakai Levi's bersama2..makan dengan hebat di kedai tokong..ponteng TITAS..ponteng kelas mmgsatu kewajipan bg kami haha (kecuali Shaf-dia sgt rajin ok..kami suh dia je sign kan-no wonder dia jd cikgu skrg ehehe)..berkaraoke dgn jayanya di Summit (time xde duit) & kat Ampang (time kaye)...lagu penghabisan haruslah lagu ini..yang dinyanyi dan disumbangkan oleh kami berlima..hepi jek waktu tu..wpun ade exam ke..thesis ke..pedulik...bile "fun" kitorg dah merah (rujuk kpd permainan "Sim House")..haruslah pegi bergumbira di mana2..g Hard Rock semate2 utk tgk SO7 (sheila on 7) yg tgh top meletup gitu..beli kaset bagai...nyanyi dlm keta...layan kat HRC with Jaja & frens..best sgt (wpun Ida tiada perasan haha)..pegi mkn kat Mc D Bangsar...smpi wosak r tape tu kirenyer..penah la konon wat assignment kat A&W PJ la..padahal melantak jek lebih..pastu beratur dgn hebatnya di pintu Planet semate2 utk live show Peterpan...dihimpit mat2 indon yang kepam..namun kami kempiskan jua idung ini...bersesak2 bagai nak mati di Stadium Negara time Peterpan dtg...wpun hujan...kami redahi..lalala..gile argh...sronoknyer..kalau dah buhsan..mesti g Hartamas..mkn kat devis'..wpun mahal..lantak ar..minum teh tarik ngan roti canai pun da kire ok ar..lgpun ada ramai artis huhu..bleh gossip..penah smbut buffday dada kat situ..ape lagik eh??Satu tempat kemstian ialah Mid valley..ye la dekat ngan UM n Vista kan..erm...best jek...byk ag perkara2 lagha yg kami buat (tidak menyalahi undang2 dan agama ye)...
Erm..skrg masa dah berubah..masing pun da berubah seswai ngan umur..memasing da jd ibu n bakal ibu..papepun, guys...i miss our fun time together...ble nak gathering nie weh????

3 comments:

nmzaki said...

Hohh.. Ganaz juga zaman dulu ye.

eeramaya said...

hahahahahahaha.... dolu2..

dAdA said...

wahhh sgt mengusik jiweee... miss the gud old days badly.. bile ek gathering?ko ler jauh bebenor... isk isk tapi pape pun gath la ni still xsamo cam dedulu kan..huwaa.. weh kalu pree aku ade plan nak tgk ida kat jb this weekend.. ko kije ek?